2018-09-26 05:33:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Dolgos napra számíthat

Napi horoszkóp szeptember 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold és a Plútó kellemetlen fényszögben állnak, és ez az ön hivatását jelző sorsterületet aktiválja. Most nagyon pontosnak kell lennie, minden apró részletre ügyeljen. Délután ne engedje magát hajszolni, különben komoly hibákat követhet el.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Szeretne nagyobb anyagi biztonságot teremteni magának. Bízzon megérzéseiben, és eléri célját. Most minden apró sikerért, elismerésért keményen meg kell dolgoznia. Lesznek irigyei, de végül ők is kénytelenek belátni, hogy nem érdemtelenül kapja az anyagi javakat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Azon fáradozik, hogy a megspórolt pénzéből belevágjon egy igazán nagyszabású dologba. Magabiztossággal kezeli pénzügyeit és szinte csak csupa jó döntéseket hoz. A Vénusz érzelmi változásra utal.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Vidám, szép napja van ma. Jó humorával szinte sziporkázik szűkebb társaságában. Nem várják nagy kihívások, így marad ideje egy kis sportra. Ellátogathatna az uszodába, hiszen önnek éltető eleme a víz.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Nehéz helyzetbe keveredhet. Szerencsére nem veszíti el a fejét, és bár látja a kiutat, egyelőre nem képes rálépni. A lelki támasz most sokat jelent. Lakását túl szűknek és régimódinak tartja, s szeretne tágasabb otthont találni magának. Lehet, hogy egy átrendezéssel javíthatók a körülmények.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A munkában szeret segíteni másokon, most mégis inkább önállóan szeret dolgozni. Minél hamarabb szeretne befejezni egy pályázatot, ám egy csomó bonyodalom nehezíti a munkáját. Nehezen találja meg a nyugalmat jelentő biztonságos középutat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Nap már a Mérleg jegyében áll, így a kellemetlen feladatokat is türelmesen tudja intézni, ám a Kos jegyében álló Hold még zavart kelthet. Ne engedje, hogy ez önre is átragadjon, dolgozzon lendületesen, összpontosítson, akkor annál gyorsabban fog elkészülni.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Remek, dolgos napra számíthat, feltéve, ha minden apró ügyön nem idegesíti fel magát. Szedje össze gondolatait és még kellemes magánéleti meglepetéseket is tartogat ez a nap.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Szinte versenyt fut az idővel. Pedig nem pontatlan, csupán nincs időérzéke. Túl aprólékosan foglalatoskodik mindennel, s így elvész a részletekben. Ezt most a Hold helyzete okozza, próbáljon koncentrálni!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Napról napra több teher kerül a vállára, s ettől eléggé ingerlékeny. Legyen határozott és tartsa erősen kézben saját ügyeit, óvja értékeit. Üzleti ügyei jól alakulnak. Újszerű ötleteivel sikereket ér el. Próbáljon több időt fordítani kedvesére.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Feladatainak listája egyre hosszabb lesz. Ne is törődjön vele, a végén minden rendbe fog jönni. A Hold és a Merkúr néhány váratlan eseményről gondoskodnak.


Halak: II. 19. - III. 20.
Tele van tettvággyal, alig végez egy feladattal, máris keresi az újabb kihívást. Párkapcsolatában a kedvesség és a türelem meghozza a békét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: